DAGS FÖR VÅRSTÄDNING MED DETOX!
MEDICA NATURA  - Slogan
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Nyhet! ÄDELSTENSDROPPAR
NYHETER i Dr Bach sortimentet!
SOV GOTT!
Det ljuva livet börjar nu!
Sommartider hej hej!

Kategorier

DR BACH BLOMSTERMEDEL
HÄLSA
HOMEOPATI
KRISTALLER
SOMMAR
TANKAR
VITAMINER

Arkiv

januari 2021
juni 2017
mars 2017
oktober 2014
juni 2014
juli 2012
mars 2012
augusti 2011

drivs av

Nyhetsbloggen

DAGS FÖR VÅRSTÄDNING MED DETOX!

Dags för vårstädning med Detox!
Dags att röja upp både hemma
och i ditt fysiska tempel
- DIN KROPP!

Via födan utvinner och tillgodogör sig kroppen de vi behöver och resten utsöndras  i huvudsak via tarm, lever, njurar, hud ,lungor och lymfa. Även via andra understödjande system  såsom ögon, öron, naglar, hår och till och med naveln. Genom alla dessa kanaler avlägsnas skräp i från kroppen i form av icke önskvärda toxiner. Vet du att i våra magar ligger ca 6 meter tunntarm som leder till 1,5 m tjocktarm?
Tjocktarmen är ungefär 5,5 cm i diameter men de flesta människor som äter en västerländsk kost har en mycket utvidgad passage, den kan vara upp till 20 cm i diameter eller mer p  g a beläggningar av slemplack.  Ett tydligt tecken på detta kan vara att du är tjock om midjan eller har en utskjutande mage!
 Mycket av det vi äter inom västerländsk kost är slembildande tex mejeriprodukter, artificiellt behandlad mat, kaffe och läskedrycker och det är bra att utesluta det helt ur sin kost om möjligt. En bra tarmflora är A och O men vi behöver ofta stötta den med ett tillskott av probiotika ( nyttiga tarmbakterier ) och ibland även matsmältningsenzymer. En frisk tarmväger ca 2 kgoch innehåller vänliga bakterier. En sjuk tarm kan väga upp till 18 kg eller mer...

Det gör kroppen gott att rena och avlasta systemet
och efter en tarmrening kan du känna dig:

ultradetox-280-g
  • Mer spänstig och energisk
  • Känna dig friskare och få märkbart bättre hy
  • mindre sugen på skräpmat

Min personliga favorit för rening är ULTRA DETOX från Holistic som består utav en mängd örter med renande effekt samt fiber BESTÄLL HÄR!