MEDICA NATURA homeopati - OM BIOFLORAL
MEDICA NATURA  - Slogan
OM BIOFLORAL

Du får en individuell rekommendation och ordination utav homeopatiskt medel, kosttillskott samt kostråd.
 Biofloral : Ledande inom naturliga och ekologiska produkter 
Biofloral -laboratoriet grundades 1999 av Ulrich Rampp och ligger i en liten dal belägen i bergen i Auvergnei Frankrike. Mitt  i hjärtat av en miljö där naturlighet, renhet och energi samlas för att erbjuda det bästa av naturen. 
Höjden, granitjorden på 300 miljoner år och vulkanjorden utgör i själva verket en bördig mark för utvecklingen av växter som är rika på aktiva ingredienser! 
Tack vare detta exceptionella geografiska läge kräver Biofloral-laboratoriet också en manuell och hantverksmässig tillverkning av de naturliga och levande produkter som  erbjuds. Dessa två faktorer svarar perfekt på laboratoriets filosofi, en filosofi baserad på övertygelsen om att välbefinnande är en symbios mellan människa och natur, mellan kropp och själ. 

  Inspirerad av naturen och viktig kunskap som nedärvd från tidigare århundraden från bla Hildegard of Bingen, Paracelsus och Dr Bach. 
Biofloral-laboratoriet är inspirerat av de största örtkännarna samtidigt som man ser på framtiden.

Ekologiska odlingar på vulkanmark

 Valet av ekologiskt jordbruk, till och med biodynamisk , och ekologi 
Utvecklade från certifierade 100% organiska växter , varav några är biodynamiska certifierade, välfärdskomplexen är resultatet av hantverksmässig tillverkning inspirerad av medeltiden och en ständig sökning efter innovation. Mellan det förflutna och moderniteten prioriterar Biofloral kvalitet och etik. Helt ekologiska är produkterna, som Svenskdroppar , Kristallekixir och Dr Bachblomsterdroppar , garanterat fria från paraben, ftalat, fenoxietanol, glykoleter, paraffin, silikon, PEG, färg, syntetisk doft och GMO. I ett ekologiskt och ansvarsfullt mål,  respekt för miljön förutsätter alla aspekter av produktionen. 

Hållbar och varsam naturlig produktion 

Ädla och återvinningsbara material har valts ut för byggandet av tillverkningslokalerna, regnvatten återvinns, växter komposteras, allt avfall sorteras och återvinns och förpackningen minskas avsevärt. Den använda energin är också 100% förnybar. Produkterna är föremål för noggranna kontroller i varje produktionssteg för oklanderlig naturlighet och kvalitet. Bioflorals laboratorium ligger nära naturen, rigoröst och innovativt och har erhålli fleraa certifieringar som bekräftar kvaliteten på  produkterna. 
Produkt Certifieringar: "AB" (Agriculture biologiq) "Nature et Progrès", "Ecocert", "Demeter", "Cosmetics Bio "," Originalmetod i Dr Bachs anda ". 
Observera att Biofloral har sin egen biodynamiska odling i Espaladous trädgårdar som täcker mer än 10.000 m². Dessa trädgårdar är också hem för forskningsinstitutet Biofloral.